Qui som

in-best-ers és una empresa de gestió d’inversió que es dedica a la retribució del capital del petit inversor, la missió de la qual és facilitar l’accés a altes rendibilitats segures a través de l’explotació i el finançament de projectes immobiliaris propis i de tercers des d’una gestió ètica, transparent i sostenible amb vocació de retorn social.

 

Veure dossier de presentació

  • EQUIP

in-best-ers neix de la voluntat de quatre professionals, que gràcies a la dilatada experiència en el món empresarial detecten una veta de mercat a través de la qual poder participar en el negoci immobiliari.

El seu ampli coneixement del sector immobiliari i la situació econòmica actual creen el marc ideal per a què in-best-ers adquireixi immobles per reformar-los i posteriorment vendre’ls en un termini generalment no superior a dotze mesos.

7%

Oferint la possibilitat d’inversió en forma de préstec no hipotecari finalista retribuït al 7 % fix anual. Sense despeses ni comissions.

Tot sota una mirada sostenible, respectuosa amb el medi ambient i un exercici actiu de responsabilitat social corporativa amb la voluntat d’operar de forma ètica i honesta.

El seu caràcter emprendedor, els condueix a un futur pròxim en el que la seva acció econòmica s’estengui més enllà de la inversió immobiliària.

natalia-rostro-inbester

Coach Organitzacional

inbesters-equipo-alberto-jorge-acosta-small

Consultor de Màrketing

inbesters-equipo-estrella-varela-ricabal-small

Consultora de Màrketing