• Natalia Mir
  • Gloria Riera
  • Begoña Gamero
  • Alberto Jorge Acosta
  • Estrella Varela

Natalia Mir

Sóc llicenciada en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona (UB). Màster i Postgrau en Educació Emocional per UB Ciències de l’Educació i Postgrau i Màster en Coaching i Lideratge Personal per UB Psicologia. He fet cursos i tallers de PNL.

Professionalment he prestat serveis de consultoria i formació a empreses com SEAT, BIMBO i CIRSA. He col·laborat amb el Departament General de Justícia de la Generalitat de Catalunya treballant habilitats socials i capacitats cognitives amb interns de presons. Coordinadora del programa Innobaix Educa i tècnica al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Actualment sóc cap de programes a l’Agència d’Innovació del Baix Llobregat.

Col·laboro amb in-best-ers amb serveis de coaching personal i grupal enfocats a incrementar l’eficàcia i eficiència de la seva organització. També els assessoro en com millorar la comunicació a tercers de la filosofia i de l’ideari in-best-ers, amb els quals em sento plenament identificada.

Gloria Riera

Vaig cursar estudis de secundària en el col·legi Abat Oliba de Barcelona i em vaig llicenciar en econòmiques per l’escola de negocis ESADE a 1988 en l’especialitat de finances.

Professionalment he desenvolupat gairebé tota la meva carrera a l’empresa familiar centenària (L’Espiga) destinada a l’elaboració i comercialització de pa, brioixeria i pastisseria artesanal, en què he anat exercint diverses responsabilitats, a tots els nivells, fins arribar a la gerència. L’empresa, que ha arribat a tenir més de 100 treballadors, compta amb fàbrica pròpia i diversos punts de venda.

Paral·lelament, i en diferents períodes, he exercit com a vocal en el consell d’administració d’una de les panificadores més importants de l’àrea metropolitana de Barcelona, PAHOSA (Panificadora de l’Hospitalet SA). També he realitzat serveis puntuals de consultoria empresarial, especialment en l’àmbit financer i d’organització.

Comparteixo l’ideari del model in-best-ers que inclou l’anomenada organització horitzontal i que incorpora la responsabilitat social corporativa com a part fonamental de la gestió. He posat a disposició d’in-best-ers el meu coneixement i experiència. A nivell personal, considero que és molt estimulant formar part, d’alguna manera, d’aquest projecte innovador que a més ens obre noves opcions per resoldre una necessitat que tenim en la conjuntura socioeconòmica actual: estalviar i rendibilitzar l’estalvi amb baix risc.

Begoña Gamero

Em vaig llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i he completat la meva formació acadèmica amb, entre altres, un Màster en Mediació i Dret Privat (ICAC), un Màster en Tractament i resolució de conflictes (UOC) i una Especialització en arbitratge (ESADE) .

Professionalment he col·laborat amb diversos despatxos d’advocats a Barcelona compaginant-ho amb la direcció del meu propi bufet centrant-me especialment en assumptes de mediació, dret civil, mercantil i laboral. De juny de 2011 a setembre de 2013 vaig tenir l’oportunitat de participar com a regidora de benestar i cultura del Pla del Penedès en el govern del municipi. En aquest període vaig contribuir a donar servei a la població en la resolució de problemes i conflictes sobre la base d’una reestructuració de l’organigrama del consistori creant un equip motivat, preparat, eficaç i eficient. En l’actualitat encara col·laboro amb l’Ajuntament amb assessorament puntual i de seguiment de l’estructura creada en el seu moment. Des del 2014 resideixo al Regne Unit des d’on, continuant amb l’assessorament empresarial en la mediació i resolució de conflictes, he començat a col·laborar professionalment amb entitats del tercer sector, principalment amb les que treballen amb persones amb discapacitat en l’aprenentatge i amb persones amb trastorn mental.

La meva participació en el projecte in-best-ers neix des que es comença a gestar a principis del 2016, atès que un dels seus axiomes és la voluntat d’exercir de forma activa la seva responsabilitat social corporativa. En aquest sentit el meu assessorament es centra en la prevenció, i resolució si és el cas, de conflictes, la definició dels protocols de com relacionar-se internament i amb l’entorn i en la concreció i seguiment de les accions socials que emprenen. Em sento plenament identificada amb la filosofia in-bes-ters que incorpora la responsabilitat social corporativa com una part fonamental del seu model de gestió empresarial.

Alberto Jorge Acosta

Llicenciat en Física i en Psicologia, Soci fundador i consultor Sènior de EACRECER Consultors Associats SL, amb més de 30 anys d’experiència en aquest treball, és expert en les àrees de Gestió del Canvi, Planificació i Direcció Estratègica, Desenvolupament Organitzacional i Gestió de Desenvolupament humà.

Ha acompanyat processos de planificació estratègica en prop de 100 empreses, com Clece, ROCHE, TERMCAT, IAG, Fundació Tallers Catalunya, Viver de Belloc, VIRBAC, NH hotels, Meliá, Consell Mercat Telecomunicacions, FarmaHispania, Alpha, Mútua Intercomarcal, SEAT, Tick translation, MASOLIVER, Torribera, Grup Cant, Conselleria de Justícia de Catalunya, Torres, Barcelona Activa, entre d’altres.

Ha acompanyat a nombroses universitats espanyoles, portugueses, africanes i llatinoamericanes en els exercicis de reflexió estratègica.

És professor associat d’EADA fa 19 anys, a més de professor visitant en diverses escoles de negoci i universitats a nivell internacional treballant en moltes tesis i programes d’MBA, PDG internacionals, així com en treballs sol·licitats per empreses. També és professor col·laborador de la Càtedra UNESCO de Direcció Estratègica de la UPC UAB,

Ha publicat diversos articles i llibres com “Recursos humans en les Empreses del Turisme i l’Hostaleria” Prentice Hall Madrid, i “La millor universitat del món”, Editorial PROFIT.

Estrella Varela Ricabal

Coaching internacional, nivell Expert. Filòloga. És sòcia fundadora i consultora sènior de EACRECER Consultors Associats SL. Experta en les àrees de Gestió del Canvi, Planificació i Direcció Estratègica, Comunicació, Desenvolupament Organitzacional i Gestió de Desenvolupament Humà i Desenvolupament Personal.

Ha acompanyat processos de planificació estratègica en prop de 100 empreses, com Clece, ROCHE, TERMCAT, IAG, Fundació Tallers Catalunya, Viver de Belloc, NH hotels, Meliá, Consell Mercat Telecomunicacions, Farma Hispània, VIRBAC, Alpha, SEAT, Tick Translation, MASOLIVER, Torribera, Grup Cant, Conselleria de Justícia de Catalunya, Torres, entre d’altres. Ha participat en programes de formació a dones emprenedores i acompanyat en els seus models de negoci.

Formadora en programes de desenvolupament de directius en temes d’estratègia i habilitats de lideratge. Té més de 30 anys d’experiència docent, fonamentalment en l’Educació Superior, període en el qual ha alternat les funcions de professora i les de consultora d’Empreses.

És professora col·laboradora de la Càtedra UNESCO de Direcció Estratègica de la UPC. Ha acompanyat a nombroses universitats espanyoles, portugueses, africanes i llatinoamericanes en els exercicis de reflexió estratègica.

Ha publicat diversos textos sobre el treball en equip i direcció estratègica. Ha escrit els textos del màster en Direcció Estratègica de la Fundació Universitària Iberoamericana.