• Xavier Codinach
  • Josemanuel Turrens
  • Javier Gamero

Xavier Codinach

He treballat com a arquitecte al llarg de 15 anys en totes les escales, des del planejament urbà fins al disseny d’espais domèstics d’ús residencial i comercial, tot això des del marc d’un despatx propi d’arquitectura permetent d’una banda el desenvolupament d’un coneixement profund de tots els processos involucrats en el sector immobiliari, així com la maduració i posada en pràctica de les necessàries habilitats de tant lideratge d’equips de treball com de servei al client i comercialització.

Tota aquesta experiència em habilita en els anys 2011-2012 per donar un pas més enllà com COO per a projectes immobiliaris Elix, promotora / constructora ubicada a Barcelona. El meu exercici com a docent universitari tant a Elisava (UPF) com a La Salle entre 2007-2011 per als graus superiors d’Enginyeria de l’Edificació i Arquitectura superior respectivament, al costat de la pràctica com a arquitecte municipal a l’Ajuntament del Pla del Penedès des del 2012 completen la meva experiència en el sector educatiu i administració pública.

Involucrat en el desenvolupament de la meva ciutat natal i profund coneixedor de la seva idiosincràsia, vaig ser membre de l’Oficina Diagonal per al desenvolupament de solucions urbanes i de mobilitat durant 2009 per a la renovació de l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

La meva experiència professional es completa amb l’exercici com a project manager en inversions immobiliàries per a fons d’inversió i particulars des de 2012 fins a l’actualitat.

Format a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC) i Màster en Disseny i Comunicació per Elisava (UPF).

Josemanuel Turrens

Fundo in-best-ers al costat de la resta de socis, després de més de 30 anys d’experiència en la inversió i gestió immobiliària; sempre proper a noves tendències en el mercat d’inversió immobiliària.

Vaig començar als anys 80 com a freelance en els pioners projectes de rehabilitació per Confort Real Estate Group a la Barcelona pre-olímpica, als 90 i principis de segle col·laboro en la gestió i desenvolupament de societats patrimonials (Restaura real estate group i altres). A més de despatx d’arquitectura i promocions immobiliàries pròpies.

La meva darrera experiència abans d’oferir els beneficis d’in-best-ers a tots, va ser com a assessor extern amb funcions de director tècnic i anàlisi d’inversions a Elix, empresa immobiliària. Col·laborant amb el meu propi programa de gestió Mitte a multiplicar per deu el seu volum d’inversió.

La meva formació principal és la de Finnacial controller per EADA, arquitecte superior per UPC i Project Manager per COAC.

Javier Gamero

La meva formació professional es fonamenta en 3 pilars sobre els quals ha pivotat la meva existència: l’empresa privada, l’esport i la solidaritat. El projecte in-best-ers recull moltes de les meves inquietuds vitals i socials i en ell poso tota la meva experiència acumulada.

Vaig cursar estudis d’econòmiques a la Universitat de Barcelona i durant 25 anys he estat prestant serveis d’assessorament a persones físiques i jurídiques. Paral·lelament he estat exercint càrrecs de responsabilitat en entitats vinculades al món de l’esport (president del CT Comarruga Atlètic, tresorer de la Federació Catalana de Tennis i directiu de Consell Esportiu del Baix Penedès entre d’altres). D’altra banda sóc patró i tresorer de la Fundació Esport Solidari Internacional, entitat des de la qual he impulsat, amb l’ajuda dels meus companys, diferents programes solidaris entre els quals destacaria el projecte Tennis i Salut Mental.